Hoe kan ik via Boleto storten?

Zodra u Boleto selecteert bij Kassa >> Storting >> Boleto - ziet u een pagina waarop u de keuze van uw betaalmethode kunt bevestigen.

Klik op de betalingsmethode die u wenst te gebruiken en vervolgens op PRÓXIMO.

Voer uw naam, CPF-identificatienummer en e-mailadres in en klik vervolgens op PRÓXIMO.

U krijgt een Boleto-bon op het scherm en via e-mail, met daarop de stortingsinstructies en de vervaldatum.