Hoe kan ik geld opnemen via Banco do Brasil/Bradesco/Caixa/Overige lokale banken in Brazilië?

Voor een opname naar uw lokale Braziliaanse bankrekening moet u alle velden onder Betalingsinformatie invullen:

1. Voer uw voor- en achternaam in
  2. Voer uw CPF/CNPJ (Braziliaans identificatienummer) in.
  3. Selecteer uw bank
  4. Voer de naam van uw bankfiliaal in
  5. Selecteer uw type rekening
  6. Voer uw bankrekeningnummer in (alleen cijfers, geen spaties of streepjes)
  7. Klik op Terugtrekken. Uw terugtrekking zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Terugtrekkingsbeleid.