Hoe kan ik storten via Banco do Brasil/Bradesco/Caixa/andere lokale banken in Brazilië?

Zodra u de Braziliaanse lokale betalingsoptie selecteert bij Kassa >> Storten, ziet u een pagina waarop u uw betalingsmethode kunt bevestigen.

Klik op de betalingsmethode die u wenst te gebruiken en vervolgens op PRÓXIMO.

Voer uw naam, CPF-identificatienummer en e-mailadres in en klik vervolgens op PRÓXIMO.

Volg de instructies op het scherm en klik vervolgens op Faça a Transferência om de storting uit te voeren (screenshot van Caixa bankoverschrijving als voorbeeld).